Epilare Definitiva cu Dioda Laser 808nm

Buna dragele mele,
Am considerat ca a scrie un articol este un mod bun de a va informa in privinta tratamentelor oferite in salonul nostru, MMAD Salon, dar si un mod de a comunica. In acest prim articol as vrea sa dezbatem tema Epilarii Definitive cu Dioda Laser 808nm.
Salonul MMAD ofera servicii de Epilare Definitiva cu Dioda Laser 808 nm. De ce sa alegeti aceasta metoda de epilare? Nu este prea scumpa?
Incepand cu ultima intrebare (pentru ca stiu ca aceasta va intereseaza mai mult), sincer vorbind, in ziua de azi costul unui tratament sau a unui produs este primul factor la care ne gandim. O sa impartasesc cu voi parerea mea cand vine vorba de pretul unei epilari definitive. Da, pare mai scumpa decat clasica epilare cu ceara, dar chiar este? Pentru o epilare cu ceara full body la care asistati de minim 2 ori pe luna, costul ajunge si la 300 ron in functie de salon, corect? Daca stati sa va gaditi, acest ritual de a va duce de 2 ori pe luna pentru o epilare clasica cu ceara va tine toata viata pentru ca nu o sa scapati de par. Da, parul creste mai rar dar nu dispare.
In schimb, epilarea cu laser, chiar daca este mai costisitoare, are rezultate definitive. Este adevarat ca poate dura o perioada mai lunga de timp deoarece sedintele sunt la un interval de 4 saptamani (exceptand prima si a doua sedinta care sunt la un interval de 3 saptamani) si o sa platiti mai mult. Dar daca punem in balans cele doua metode de epilare, ce metoda credeti ca este in avantaj? Epilarea definitiva in care investiti maxim un an sau o epilare clasica in care investiti toata viata? Ganditi-va la aceasta idee si cred ca majoritatea o sa imi dati dreptate.
Continuand cu prima intrebare, asa cum am mentionat anterior, este permanenta si implica costuri pe o perioada scurta de timp. Pe langa acestea, spre deosebire de epilarea clasica de la care iti pot aparea diverse iritatii sau semne, epilarea cu laser nu numai ca nu implica nici un fel de iritatie, dar te ajuta si cu cele deja existente. Eliminand definitiv parul, pielea se va vindeca in timp si picioarele tale se vor curata de aceste mici defecte.
Acum vreau sa va spun putin despre diferentele dintre aparatele de epilare definitiva. Cu siguranta ati auzit despre mai multe tipuri de epilare definitiva putin mai ieftine decat cea cu laser, respectiv IPL sau SPL. Sa incepem cu ce este mai important, DUREREA. La IPL sau SPL simtiti durere, chiar una foarte deranjanta. La Dioda Laser 808 nm insa, nu stimtiti absolut nimic. Inca o diferenta este faptul ca, daca la IPL sau SPL aveti nevoie, sa zicem de 10 sedinte ca sa scapati definitiv de par, cu Dioda Laser 808 nm veti avea nevoie doar de jumatate din sedintele mentionate mai sus. Credeti ca doar acestea sunt avantajele? Ei bine nu, nu sunt doar acestea! Se poate epila oricine, cu orice tip de piele, cu orice culoare a parului, chiar si cu o piele bronzata, fara sa afectam bronzul!
Dragele mele sper ca v-am fost de ajutor. Aici se termina primul articol dar ne vom auzi curand.